Zoals ik in een eerder bericht heb laten weten is doker Baba met pensioen en heb ik tijdens mijn laatste reis naar Gambia kennis mogen maken met zijn opvolger: Naffie. Graag wil ik jullie laten weten dat ik een goed gevoel aan deze kennismaking heb overgehouden. Naffie is een hele vriendelijke dame met een hele professionele kijk op alles. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat zij het heel goed gaat doen en dat we een fijne samenwerking gaan hebben.

Op de foto zie je het gehele team van de kliniek. We staan hier voor mijn laatste project welke in afrondende fase is. Dit is het gebouw waar straks dokters en zusters kunnen overnachten als er patiënten in de (kraam)kliniek verblijven waaraan nog gebouwd wordt. Het gebouw waar we voor staan wordt, ondanks dat het nog niet af is, door de bewaker gebruikt als plek waar hij uit kan rusten/slapen.

Categorieën: Update

Marion

Marion is de drijvende kracht achter dit project. Zij onderhoudt de contacten ter plaatse, houd de financiële administratie bij en zorgt dat het geld en de goederen in Gambia aankomen.