Ik vind het super leuk wanneer ik mensen wat kan vertellen over het land waar ik al zo vaak ben geweest en waar ik zo verliefd op ben. Enkele dagen geleden had ik via de app contact met dorpsgenoten die de dag erna naar Gambia zouden gaan vertrekken. Of ik nog wat tips en adviezen voor hen had. Tuurlijk! Ik begon met typen en voor ik het wist had ik een heel lang verhaal op de app staan. Mijn grootste boodschap daarin was; laat het allemaal op je af komen, blijf niet bij je hotel maar ga erop uit met de lokale bevolking en ga vooral GENIETEN!

Zo gaaf wanneer je dan na een aantal dagen een berichtje ontvangt dat ze het leuk hebben in Gambia en graag naar Jambur willen om de kliniek te bezoeken. Dat kon natuurlijk geregeld worden. Een paar uur later stond Kalifa Bojang (mijn Gambiaanse broer uit Jambur) bij hen voor het hotel om samen naar Jambur te gaan. Ze zijn bij de familie geweest en hebben ook een bezoek aan de school en de kliniek gebracht. Een paar uur later ontving ik wat foto’s en het volgende appje: “Het was fantastisch! Zo bijzonder en zo warm (en daarmee bedoel ik niet alleen de temperatuur hoor)”

Blij dat ik deze Vroomshopers een klein beetje het gevoel heb kunnen laten ervaren dat ik heb wanneer ik in Gambia ben.

Categorieƫn: Update

Marion

Marion is de drijvende kracht achter dit project. Zij onderhoudt de contacten ter plaatse, houd de financiƫle administratie bij en zorgt dat het geld en de goederen in Gambia aankomen.