Onlangs heb ik jullie geïnformeerd over het fantastische bedrag wat door middel van twee collectes is opgehaald door de Protestante Gemeente te Vroomshoop. De kerkgemeenschap had mij laten weten dat dit een voorlopig bedrag was, maar toch was ik enorm verrast toen ik gisteren een berichtje kreeg waarin het definitieve bedrag stond vermeld: € 994,83

Ongelooflijk gewoon! Ik ben hier zoooooooo blij mee! Het einddoel komt mede hierdoor langzaam steeds dichterbij. Graag zou ik iedereen die een gift heeft gegeven persoonlijk willen bedanken en ze laten weten wat dit voor de mensen in Jambur maar ook voor mij betekent! Het is echt een heel bijzonder gevoel dat mensen mee willen helpen om dit project te laten slagen. Samen kun je zoveel meer en daarom ben ik erg dankbaar met alle hulp en giften die ik krijg. Lieve mensen, bedankt!!

Categorieën: Update

Marion

Marion is de drijvende kracht achter dit project. Zij onderhoudt de contacten ter plaatse, houd de financiële administratie bij en zorgt dat het geld en de goederen in Gambia aankomen.