Naast dat ik mij met de kliniek in Jambur bezig hou, verzamel ik ook spullen welke ik naar diverse gezinnen / personen in Gambia verstuur. Wanneer ik spullen heb doe ik deze in bananendozen en deze breng ik dan naar Coevorden. Vanaf hier gaat er iedere maand een container naar Gambia. Voor mij is dit de goedkoopste manier van versturen, één volle bananendoos kost namelijk maar € 7,50.

Op dit moment ben ik weer op zoek naar spullen. Heb jij (heren, kinderen of jonge meiden) kleding of schoenen die niet meer worden gedragen maar er nog wel schoon en netjes uitzien, een mobiele telefoon die ergens in een la stof ligt te happen of een goede rugtas die je niet meer gebruikt, in Gambia kan ik hier heel veel mensen blij mee maken.

Ook producten zoals deodorant, tandpasta, tandenborstels, zeep en paracetamol en ibuprofen zijn voor de gemiddelde Gambianen echte luxe producten.

Wil jij spullen doneren? Laat het mij dan weten door een bericht te sturen naar mlusseveld@hotmail.com of naar 06 – 226 92 180. Ik kan de spullen bij je op komen halen, maar je mag ze ook bij Het Punt afgeven.

Categorieën: Update

Marion

Marion is de drijvende kracht achter dit project. Zij onderhoudt de contacten ter plaatse, houd de financiële administratie bij en zorgt dat het geld en de goederen in Gambia aankomen.