Een tijdje geleden kwam ik via via in contact met Marre en haar vriendin die een vakantie naar Gambia hadden geboekt. Op de app vroegen ze mij om tips en advies. En ja vraag mij naar Gambia en voor je het weet krijg je een heel boekwerk op de app, hahahaha.

Ik vind het echt heel leuk als mensen zo geïnteresseerd zijn in het land dat mij zo dierbaar is. En als ik hen dan kan helpen door informatie te geven of een chauffeur te regelen dan wordt ik daar heel blij van. En als ik dan ook nog eens tijdens de vakantie een berichtje ontvang waarin men aangeeft dat ze ontzettend aan het genieten zijn en veel aan mijn tips hebben, dan maakt mij dat gelukkig.

Zo ging het ook met Marre en haar vriendin. Ze hebben een geweldige vakantie gehad! Ze hebben heel wat dingen gezien en ook een bezoek gebracht aan Jambur. Hiervan heb ik deze foto ontvangen. Ga jij op vakantie naar Gambia en wil je graag wat meer weten dan wat in de reisgids staat, laat het mij dan gerust weten. Hou er echter wel rekening mee dat ik je dan wel overlaadt met heel veel enthousiasme.

Categorieën: Update

Marion

Marion is de drijvende kracht achter dit project. Zij onderhoudt de contacten ter plaatse, houd de financiële administratie bij en zorgt dat het geld en de goederen in Gambia aankomen.