Het is even stil geweest, maar gelukkig kan ik jullie berichten dat het project niet stil heeft gelegen. De ramen zitten inmiddels in het gebouw en men is nu bezig met het aanleggen van de elektriciteit.

Het is inmiddels al veel te lang geleden dat ik zelf in Gambia was, maar liefst 13 maanden. Ik kan dan ook niet wachten om weer te gaan en de bouw live te kunnen zien en te beoordelen en bespreken of we het proces wat kunnen versnellen. Helaas zit een reis er voorlopig nog niet in. Vanaf Nederland wordt er nog steeds niet gevlogen en ook al kan er sinds kort wel (weer) vanaf Brussel worden gevlogen, door de hoge(re) kosten en het feit dat je na terugkomst in quarantaine moet is het voor mij helaas niet mogelijk om te gaan.

Af en toe kan ik hier echt heel boos en verdrietig om worden, maar dit helpt mij niet en maakt mij alleen maar meer gefrustreerd. Daarom probeer ik de Afrikaanse manier van leven wat meer in mijn systeem te krijgen en van dag tot dag te leven en vertrouwen te houden. De dag dat ik weer naar Gambia kan gaan zal er immers echt weer gaan komen.

Categorieƫn: Update

Marion

Marion is de drijvende kracht achter dit project. Zij onderhoudt de contacten ter plaatse, houd de financiƫle administratie bij en zorgt dat het geld en de goederen in Gambia aankomen.